Sneci Horgász Webshop, Horgász Webáruház, HorgászÁruház, Horgászbolt, Szentes, Horgász Portál, Snecibolt, Sneci, Szentes, PecaSuli, Horgászcikk
Az Arbogast wobbler története

arbogast01.png

fred.jpg
 
Fred Arbogast az egyike volt a korai wobblergyártás úttörőinek. Mint megannyi társa, ő is saját magának,hobbiból kezdett műcsalikat fabrikálni. Akkoriban a Goodyear gumiabroncs-gyártó cégnek dolgozott szülővárosában az Ohio állambeli Akronban. A wobblerei komoly népszerűségre tettek szert a környéken, s egyre több horgászüzlet rendelt tőle eladásra is műcsalikat. Az újonnan jött népszerűséggel felfegyverkezve, s bízva a wobblerei hatékonyságában, kelendőségében, felmondott munkahelyén és főállású műcsaligyártó lett. Ekkor még csak 1926-ot írtunk!


[ Tovább ... ]
EXTRA PONTYOK ELADÓAK

EXTRA PONTYOK ELADÓAK A KOROGYMENTINEL 5 - 10KG KOZOTTIEK
ÁR: 1500FT+AFA/KG       
 ERD:30/258-7443 TELEFONSZAMON LEHET!
Rapala Scatter Rap Series Wobblerek


A mai napon üzletünkbe megérkeztek a Scatter Rap terelőlappal szerelt Rapala wobblerek.
Hogy miben is mások mint, a hagyományos lappal szereltek?

[ Tovább ... ]
Rapture CHIBI LURES csalik érkeztek

Ultra lightos pergetőhorgászként szeretjük, ha műcsalis dobozainban van valami a halak számára még ismeretlen új csali, ezért folyamatosan keressük a gyártók friss termékeit. A hét elején a Trabucco nagykerben egy új Rapture műcsalis falra lettem figyelmes. Sok kiváló balinos UL csalit találtam köztük, nem tudtam elhozni a teljes palettát, de így is 40-50 db wobblerrel, blade csalival, spinner bait-tel bővíttettem a szentesi üzletünk eddig sem szegényes választékát!
A pár grammos csalikról fotókat is készítettünk, amiket a hír folytatására kattintva megtekinthettek!


[ Tovább ... ]
Pezon & Michel Gunki Wobblerek

Mostantól üzletünkben és webáruházunkban megtalálhatóak a Pezon & Michel Gunki Wobblerei!


pezonmichel_cikkkep.jpg
Wobblert kerestem, kincset találtam…

A PezonMichel GUNKI wobblerei:

A mai világban, ha azt a feladatot kapnám, hogy alkossak egy wobblercsaládot, minden bizonnyal valami hasonló koncepció mentén haladnék, mint ahogy a PezonMichel cég tette a Gunki wobblerek esetén. Az elkészült műcsalikban minden egyes részletben tetten érhető a mérnöki munka és az átgondolt tervezés nyoma, ami nem csak az egyes darabok kidolgozására igaz. Manapság már mindenki számára nyilvánvaló, hogy egy új termékcsaládot gazdasági szempontok szerint is tervezni kell, és mi sem jobb alap erre, mint célul tűzni ki az egyes halfajoknál és wobbler típusoknál a legfogósabb modellek megalkotását. Ez sokkal inkább felhasználóbarát, mint végeláthatatlan szín- és forma kavalkádot önteni a horgászok elé.


[ Tovább ... ]
2014-es Kórógymenti horgászversenyek eredményei

A hír folytatásában megtalálhatóak az idei kórógymenti horgászversenyek eredményei:


[ Tovább ... ]
Harcsacsali Kapható

Szép nadály??? Vastag iszapgiliszta???
Természetesen Szentesen a Rákóczi u. 54/a szám alatt kapható!!!!
Köztársaság Kupa Horgászverseny kiírás

  A GERECZ ELEMÉR SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET VERSENYSZAKOSZTÁLYA A KURCA VERSENYPÁLYA SZAKASZÁN KÖZTÁRSASÁG VÁNDOR KUPA NÉVEN 2014. október 23 – án / csütörtök / nyílt nevezéses horgászversenyt rendez


[ Tovább ... ]
Kiemelt értékesítési partner

Üzletünk a Carp Zoom márka kiemelt értékesítési partnere lett. Webáruházunkba feltöltöttük ezen márka termékeit. Ezekből a mai naptól már lehet rendelni.

carp_zoom_plakat.jpg
Oldal:  [1] 2 3 ... 35 36 37