Sneci Horgász Webshop, Horgász Webáruház, HorgászÁruház, Horgászbolt, Szentes, Horgász Portál, Snecibolt, Sneci, Szentes, PecaSuli, Horgászcikk
Gumicsónak eladó

Eladó egy db Fishunter HF 360 cm-es négyszemélyes, öt légkamrás gumicsónak! Tartozékok: motor felfüggesztő, 54 lbs Motoguide 5 sebességes elektromotorral, hozzá való 120AH munkaakkumlátorral.+Humminbird 110-es halradar (van hozzá felfüggesztés is). A felszerelés tartozéka még 2 db evező és 2 db ülés is!
Irányár: 250.000.-
Megtekinthető Szentesen!
telefon: 30/40-27-811
Csónak és 2 db Csónakmotor Eladó

Eladó egy db Vega duplafenekű 4,2 méteres műanyag csónaktest: 4 személyes fektethető bőr ülésekkel, kormánymű állással, Bimini tetővel, takarópontyvával, irányváltóval.
Irányár: 350000-
ugyanitt eladó a csónaktesthez vizsgáztatva egy db Mercury felújított 50 lóerős, 2 ütemű csónakmotor
irányár:350.000-
Eladó még egy négyütemű 9,9-es Yamaha csónakmotor
Irányár: 450.000.
Megtekinhető Szentesen.
Érdeklődni lehet: 70/387-86-08
Üvegszálas Kishajó Eladó

Eladó 1 db 3,6 méter hosszú, kormányos, ponyvás kishajó! Csónakszállító kocsival együtt vihető!
Irányár: 150.000 HUF
Megtekinthető Szentesen!
Érdeklődni lehet Kézsmárki Istvánnál a 30/95-42-314-es telefonszámon!
Józsa Ignác Magy-éri Sikerei

ignc.jpg

Józsa Ignác csongrádi versenyhorgász remek eredményeket ér el a szeged melletti Maty-éri evezőspályán. A tavaly őszi versenyeken általában az első tízben végzett. A sikerek idén tavasszal is folytatódtak, a megyei egyéni bajnokságon szinte csak grammokkal maradt le az első helyről.
[ Tovább ... ]
Csónak motorral eladó

Eladó Tiszán használt 6 méteres alucsónak és rá való 4 lóerős Mercury csónakmotor!
Irányár: 240.000-
Érdeklődni lehet: Kőrösi Árpád (Szentes): 30/566-0662
V. Éjszakai Kórógymenti Horgászkupa

Závogyán Csaba, az V. Éjszakai Kórógymenti Horgászkupa szervezője szeretettel meghívja Önt és baráti körét a Kórógy Magtár kft. halastaván rendezendő versenyére.

A hír folytatásában megtalálható a részletes kiírás.


[ Tovább ... ]
Csongrád Megyei Csapatbajnokság eredmények és Megyei Egyéni Bajnokság időpont

Az elmúlt hétvégén került megrendelezésre a 2016-os Csongrád Megyei Csapatbajnokság a Maty-éri evezőspályán.A feletetés nélküli pályán szerény fogások születtek, egy-egy ponty megfogásával helyekkel lehetett előrébb lépni. A végeredmény a következő lett: : 1.Katech-Mindszent, II. Szentes 1-es számú csapata míg bronzérmes a Csongrád.


STÉG TERMÉKEK!

Kedves, Vásárlóink! Üzletünkbe a mai napon friss Stég Product termékek érkeztek! Etetőanyagok, etető- és csalizópelletek, csalizó- és etetőbojlik, aromák, dipek! Nálunk mindent megtalálhatnak!

stg.jpg
Bojlis verseny a szentesi Kurcán

Ezen a héten kerül megrendezésre a 2016-os szentesi bojlis verseny a Kurca 2-es zsilip és melegvíz kifolyó közötti szakaszán! A találkozónak az elmúlt években is nagy sikerre volt, amit jelez, hogy a kiírás után néhány nappal már betelt a nevezési lista. Érdemes lesz kinézni a versenyre, hiszen tapasztalt bojlis pecások küzdenek majd egymás ellen. Bízunk benne, hogy sok szép fogás születik a hétvégén!
ÚJDONSÁGOK!

Kedves, Vásárlóink! Üzletünkbe exkluzív kivitelű és minőségű Browning horgászkések és Marttiini filézőkések érkeztek! A Marttiini kések között megtalálhatóak a hagyományos, illetve teflon bevonattal rendelkezők is!

ksek.jpg
Oldal:  [1] 2 3 ... 44 45 46