Sneci Horgász Webshop, Horgász Webáruház, HorgászÁruház, Horgászbolt, Szentes, Horgász Portál, Snecibolt, Sneci, Szentes, PecaSuli, Horgászcikk
FOX etető rakéta

Üzletünkbe FOX etető rakéták érkeztek, közepes és nagy méretben.
a_viktor2.jpg


[ Tovább ... ]
Trabucco zsinórok érkeztek

Lassacskán kifelé megyünk a télből, egyre jobb az idő, ráadásul hamarosan válthatóak a 2016-os évi horgászengedélyek is. A szezon elején érdemes átnézni felszerelésünket, hogy minél felkészültebben vághassunk neki az új idénynek. Mivel a felszerelésünk egyik legfontosabb eleme a horgászzsinór, ráadásul ez kapja a legtöbb behatást (UV sugárzás, a vízben lévő kémiai anyagok, kopás, nyúlás, csavarodás stb.) így érdemes évente lecserélni.

Üzletünkbe nemrég érkeztek meg az olasz Trabucco cég zsinórjai, melyek között minden horgász megtalálhatja a kedvére valót, a finomszerelékestől kezdve, a feeder horgászokon át egészen a harcsázókig bezárólag, de természetesen az egyéb zsinórmárkákkal is vásárlóink rendelkezésére állunk.
Norizi wobblerek érkeztek

Üzletünkbe NORIZI harcsázó wobblerek érkeztek korlátozott számban!
Csonti, Pinki és Trágyagiliszta Kapható

A héten az évszakhoz képest enyhe idő lesz, indul a horgászszezon! Boltunban beszerezhető sokfajta élő csali, hidegvízi etetőanyagok, aromák széles palettájával várjuk a hozzánk betérő sporttársakat! A Kurca szentesi városi szakaszán már hullámzik a víz, aki teheti látogasson ki a vízpartra. A 2015-ös állami jegyek 2016. január 31-ig érvényesek. Jövő héttől elméletileg a 2016-os állami jegyek mellet, már sok vízre válthatóak lesznek a területi engedélyek is!
MOHOSZ közlemény

A Magyar Országos Horgász Szövetség a részére kijelöléssel történő átengedéssel érintett halgazdálkodási vízterületek alhaszonbérbe adásának folyamata tárgyában ezúton tájékoztatja a Horgászokat és az Egyesületeket: A korábbi, január 07-i közleményünkben rögzített 2015. december 31-i FM kijelöléses döntés több, mint 400, 2015. december 31-én lejáró hasznosítási ciklusú halgazdálkodási vízterület esetében egységesen 2030. 12. 31. napjáig biztosította a MOHOSZ halgazdálkodási haszonbérleti jogát, illetve a további állami tulajdonú vizekre is általánosan lehetővé tette azt.


[ Tovább ... ]
Sensas 2016. 2+1 Akció Etetőanyagokra és Aromákra

sensas_jo.jpg

A részletes terméklistát a folytatásban találhatják:


[ Tovább ... ]
MOHOSZ közlemény

A Magyar Országos Horgász Szövetség az egységes állami horgászokmányok kiadása és a vizek haszonbérletének tárgyában ezúton tájékoztatja a Horgászokat és az Egyesületeket:[ Tovább ... ]
Mikado elektromos csónakmotor ackció

Üzletünkben most szezonkezdő akcióban, 119990 Ft helyett 79990 Ft-ért vásárolhatja meg a Mikado elektromos csónakmotorját, mely 86 librás teljesítményével kemelkedik a versenytársak közül. A motor szára karbon kompozitból készül, így csendes járású, nem zavarja a halakat. A villanymotor háza korrózióálló anyagokból készül, így akár tengeren is használható rozsdásodás veszélye nélkül, édesvízben pedig igen hosszú élettartamra számíthatunk.

- 5 előre, 3 hátra fokozat
- Akku töltöttség jelző
- Felfelé és lefelé egyaránt 30 fokban dönthető fejrész
- 86 Lb tolóerő, 1152 W teljesítmény
- 24 V / 48 A
- Tömeg: 37kg

          mikado_motor.jpg
Évadzáró Horgászverseny a Kurcán

MEGHÍVÓ  

Szeretettel meghívunk az Évzáró Baráti Peca Horgászversenyre, ami

2015. december 27-én (vasárnap) kerül lebonyolításra a szentesi

Kurca városi szakaszán!


[ Tovább ... ]
Fagyos Kupa Eredmények és Fotók

Decemeber 20-án tartottuk a Fagyos Kupa elnevezésű versenyünket a szentesi Kurca Városi szakaszán. A Kurca vizét a verseny előtti napokban a vízkezelő jelentősen megcsappantotta, ezért a  "hálászektorban" ültettük le az indulókat. A fő hal most nem a csukacsali méretű kárász volt, hanem a 10-80 deka közötti nyurgapontyok. A vártnál nagyobb fogások születtek, 6 kiló feletti eredménnyel lehetett csak szektort nyerni. A folytatásban megtekinthetők a részletes eredmények, a Snecibolt Facebbok oldalára feltöltöttük a versenyen készült fotókat.

makai_zsolt.jpg


[ Tovább ... ]
Oldal:  [1] 2 3 ... 42 43 44