Sneci Horgász Webshop, Horgász Webáruház, HorgászÁruház, Horgászbolt, Szentes, Horgász Portál, Snecibolt, Sneci, Szentes, PecaSuli, Horgászcikk
Megszűnik a vasárnapi-, bővül a szombati nyitva tartásunk!

                                             Tisztelt Vásárlóink!

Technikai okok miatt 2015. januárjától vasárnaponként zárva tartunk, márciustól a szombati napokon 7-13 óráig leszünk nyitva!

                                                                                   Halász-Szabó Imre
                                                                                                                  boltvezető
NEONHAL ÉS ZEBRADÁNIÓ AKCIÓ

neonhal.jpghttp://www.kedvence.hu/files/ckfiles/images/tinypic/20101018215303.jpg

NEONHAÉS ZEBRADÁNIÓ AKCIÓ!!!

1190 Ft / 10 db neonhal vagy 10 db zebradánió
180 Ft/ 1 db neonhal vagy 1 db zebradánió


Az akció a készlet erejéig érvényes!
Bomber Super Pogy vertikális

Üzletünkbe Bomber Super Pogy vertikális csalik érkeztek. A csali részletes leírása a hír folytatásában található:


[ Tovább ... ]
Yumbrella Tripod

A tavaszi időszak sikercsalija lehet a YUM cég Yumbrella Tripod elnevezésű koncepciója. A részletes leírás a hír folytatásában található:


[ Tovább ... ]
Január 20-tól válthatók a Gerecz Elemér SHE engedélyei

uj_igazolvany_tok.jpgA Gerecz Elemér SHE értesíti tagjait, hogy a 2015. évi engedélyek kiadását 2015. január 20-án megkezdi. Az engedély árakat a korábbi évekhez hasonlóan a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet Szentesi fiókjában kérik befizetni. A kapott bizonylattal, az állami jeggyel, a horgászigazolvánnyal és a még le nem adott fogási naplóval mehetnek erre az évre engedélyt váltani. Az árak azonosak a 2014-ben érvényes árakkal. Emlékeztetőül az alábbi táblázat tartalmazza az árakat.
CSAK A GERECZ ELEMÉR SHE TAGJAI VÁLTHATNAK ÉVES TERÜLETI ENGEDÉLYT AZ EGYESÜLET VIZEIRE!!

A hír folytatására kattintva megtekinthető a részletes díjszabás:
[ Tovább ... ]
Csonti, pinki, trágyagiliszta

Csonti, pinki és trágyagiliszta kaphacsontik1.jpgtó üzletünkben!


Miniszteri üdvözlet

A Földművelésügyi Minisztérium részéről Dr. Fazekas Sándor miniszter úr karácsonyi és új évi üdvözletet, jókívánságot küldött a horgásztársadalomnak, a horgászoknak. 

kari14.gif

Forrás: mohosz.hu
Új vezetés a MOHOSZ élén

crue.jpg

A Magyar Országos Horgász Szövetség november 28-i tisztújító választmányi ülésén új társadalmi vezetést választottak a megyei, területi horgász szövetségek képviselői. A 2015-2019 közötti ciklusban a MOHOSZ elnökének Dr. Szűcs Lajost, alelnökeinek Bokor Károlyt (Baranya megye), Dr. Dérer Istvánt (Nógrád megye), Fesztóry Sándort (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye), Kozári Miklóst (Somogy megye) és Láda Gáspárt (Csongrád megye) választották meg. Az új vezetés komoly feladatok elé néz, mivel 2015-ben az állami tulajdonú vízterületek halgazdálkodási haszonbérletének pályáztatása kerül sorra. A horgászszervezetek jelenleg 33 ezer hektár vizet hasznosítanak a horgászható mintegy 140 ezer hektárból. 


[ Tovább ... ]
Meghosszabbították a MOHOSZ vizek területi jegyeinek érvényességét

A MOHOSZ Elnöksége ez év márciusában arról határozott, a MOHOSZ közvetlen hasznosításába tartozó vízterületeire - a Velencei-tóra, a Tassi V-VI-os vízre, a Jászsági és Nagykunsági főcsatornák horgászkezelésű vízszakaszára - a 2014. évben kiadott, megvásárolt éves területi jegyek érvényességét 2015. január 15-ig meghosszabbítja. Az már általánosan ismert, hogy az új halgazdálkodási jogszabályok az állami horgászjegy érvényességét az adott évre, illetve azt követő január 31-ig határozta meg. Tehát a MOHOSZ hasznosításába tartozó néhány vízterületen a január 15-ig érvényes 2014. évi éves területi jegyek, és a 2015. január 31-ig érvényes állami horgászjegy birtokában is lehet a jövő év első napjaiban horgászni. Ennek ismeretében már csak egy teendője marad a horgásznak, ha horgászni kíván a jövő év első napjaiban, minél hamarabb érvényesíteni, megújítani horgásztagsági okmányát az egyesületénél.

Forrás: mohosz.hu
HORGÁSZCSÓNAK ELADÓ!

5 méter hosszú, 1,40 méter széles üvegszál erősítésű, dupla légkamrás horgászcsónak eladó!
Megtekinthető Szentesen. Érdeklődni: 06/30-521-9844
Irányár: 360.000 Ft

nvtelen-1.jpg
Oldal:  [1] 2 3 ... 38 39 40