Sneci Horgász Webshop, Horgász Webáruház, HorgászÁruház, Horgászbolt, Szentes, Horgász Portál, Snecibolt, Sneci, Szentes, PecaSuli, Horgászcikk
ÚJ MIKADO TERMÉKEK!

mikado_logo.jpg
Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a mai napon friss, új Mikado szállítmány érkezett üzletünkbe! A pergetés és a finomszerelékes horgászok mind megtaláják, amire vágynak.

A Mikado csúcs pergetőbot szériája, az Inazuma botok nagy kedvezménnyel vásárolhatóak meg üzletünkben!


[ Tovább ... ]
NEONHAL ÉS ZEBRADÁNIÓ AKCIÓ

neonhal.jpghttp://www.kedvence.hu/files/ckfiles/images/tinypic/20101018215303.jpg

NEONHAÉS ZEBRADÁNIÓ AKCIÓ!!!

1190 Ft / 10 db neonhal vagy 10 db zebradánió
180 Ft/ 1 db neonhal vagy 1 db zebradánió


Az akció a készlet erejéig érvényes!
Csalihal Akció

Csalihal kapható!

karasz_custom.jpg


Üzletünkben többféle méretű csalikárász kapható!

A kárász most mérettől függetlenül
20 Ft/db akciós áron kapható!

A halakat kint tároljuk szabad ég alatt, nem áll fenn annak a veszélye, hogy vásárlás után a horogva téve a csalihal a horgon ledermed!
Köztársaság Kupa 2014. Szentes-Kurca

Az előző napi szakadó eső /34 mm/ nem szegte kedvüket a horgászoknak. Az előre nevezettek mind megjelentek kora reggel a vízparton. A szokásos svédasztalos reggeli után kisorsoltuk a helyeket a Kurca versenypálya szakaszán. A gyermekversenyzőkkel (12 fő) összesen 60 helyen versenyeztek kisebb-nagyobb fogási sikerrel.
A verseny rangját indulásukkal növelték: Nagy Benedek sokszoros magyar bajnok, Kökény József klubcsapat magyar bajnok, Borda Zsolt válogatott kerettag, Gyulánszki Niki világbajnok horgásztársaink.


[ Tovább ... ]
Márton Kupa Kunszetmárton rövid beszámoló

November 15-én szombaton rendezték a kunszentmártoni Csenged-holtágon a Márton kupa horgászversenyt. Az előző évekhez képest viszonylag jó, szoros eredmények születtek. Közel két kiló körüli fogással lehetett szektorokat nyerni.

Főként tenyeres dévérkeszeg, törpeharcsa, egy-egy kárász és minimális sneci alkotta a fogást.
A versenyt nyerte a helyi Balla József és Ifjabb Balla József páros, második a Pelikán horgászegyesület duója, mig harmadik lett a Pálinkás István kunszenti és Kaczor István mindszenti páros.
Mikulás Kupa a Kurcán

2014. december 6-án kerül megrendezésre a Mukulás kupa/Hankó Attila Emlékverseny!
Bővebb infók, nevezés: 63/313-631
ÉVADZÁRÓ HORGÁSZVERSENY A FODI-TAVON

fodi_t.jpg

16 fő résztvételével november 22-én szombaton rendezték meg a Fodi-tó Évadzáró Horgászversenyt. A hideg, de száraz időben 8,5 kg-os átlagfogással zártak az indulók. A stratisztikát rontotta egy 1,5 kg-os fogás, a többiek 10 kg körüli halmennyiségeket mérlegeltek.
Amatőr kategóriában első lett Borák János 16400 grammal, a profiknál a 2014-es megyebajnok Makai Zsolt nyert 11700 grammal. Ebben a kategóriában dobogóra állt még Bényi Károly és Rozgonyi Sándor.
Folytatás legkésőbb 2015. kora tavasszal!


[ Tovább ... ]
XV.Kiss István Emlékverseny

A szervező egyesületek meghívnak minden horgásztársat, aki szívesen együtt horgászik velünk a tizenöt éve elhunyt versenyzőtársunk emlékére SZENTESEN a Kurca városi szakaszán, 2014. november 08-án (szombaton)!


[ Tovább ... ]
Az Arbogast wobbler története

arbogast01.png

fred.jpg
 
Fred Arbogast az egyike volt a korai wobblergyártás úttörőinek. Mint megannyi társa, ő is saját magának,hobbiból kezdett műcsalikat fabrikálni. Akkoriban a Goodyear gumiabroncs-gyártó cégnek dolgozott szülővárosában az Ohio állambeli Akronban. A wobblerei komoly népszerűségre tettek szert a környéken, s egyre több horgászüzlet rendelt tőle eladásra is műcsalikat. Az újonnan jött népszerűséggel felfegyverkezve, s bízva a wobblerei hatékonyságában, kelendőségében, felmondott munkahelyén és főállású műcsaligyártó lett. Ekkor még csak 1926-ot írtunk!


[ Tovább ... ]
EXTRA PONTYOK ELADÓAK

EXTRA PONTYOK ELADÓAK A KOROGYMENTINEL 5 - 10KG KOZOTTIEK
ÁR: 1500FT+AFA/KG       
 ERD:30/258-7443 TELEFONSZAMON LEHET!
Oldal:  [1] 2 3 ... 36 37 38