Sneci Horgász Webshop, Horgász Webáruház, HorgászÁruház, Horgászbolt, Szentes, Horgász Portál, Snecibolt, Sneci, Szentes, PecaSuli, Horgászcikk
Decemberi Ünnepi Nyitvartás

                                 December 20. (vasárnap) 9-11 óráig
                                 December 24. 8-12 óráig
                                 December 25-26-27. Zárva
                                 December 28-29-30. 8-17 óráig
                                 December 31. 8-12 óráig
                                 Január 1. Zárva
                                 Január 2. 8-12 óráig
                                 Január 4-től rendes nyitvatartás szerint

Indul a menyhal horgászat!
Igazi menyhal csemege: iszapgiliszta és razbóra kapható üzletünkben!
Itt a ragadozós szezon!

A hideg idő beálltával a halak táplálkozása csökken, anyagcseréjük lelassul és velük együtt maguk a halak is sokkal lassabak lesznek. A ragadozók ezt kihasználva sokkal könnyebben tudják őket becserkészni. De ez nem jelenti azt, hogy nekünk nincs esélyünk megfogni őket. A hagyományos módszerek mellett az egyre nagyobb teret hódító pergető horgászattal is eredményesek lehetünk.


[ Tovább ... ]

Sikeresen zárult a MOHOSZ jogszabály-módosítási kezdeményezése a horgászok, a halak és a vizek érdekében


[ Tovább ... ]
Védelem a hideg ellen 3. rész

Természetesen a fejünket, arcunkat, nyakunkat is érdemes védeni a hideg és a szél ellen. Számos terméket kínálunk ezekre a célokra is.


[ Tovább ... ]
Védelem a hideg ellen 2. rész

Nem csak testünk, de végtagjaink védelméről is fontos, hogy gondoskodjunk. Kezeink, lábaink fokozottan vannak kitéve a fagyás veszélyeinek.


[ Tovább ... ]
Védelem a hideg ellen

Az idő előrehaladtával nem csak a vizeink hülnek hanem a levegő hőmérséklete is csökken. Ha nem akarunk lemondani kedvenc időtöltésünkről, a horgászatról, akkor gondoskodni kell a megfelelő téli ruházatról.


[ Tovább ... ]
Bevált hidegvizi etetőanyagok 7. rész

A versenyhorgászok kedvenc halai a különböző keszegfélék. Legtöbbször ezek foghatók a különböző versenyeken. Azonban az ilyen hideg időkben ők a legóvatosabbak. Ahhoz, hogy be tudjuk csapni őket különösen felértékelődik a megfelelő tónusú és aromájú etetők használata.


[ Tovább ... ]
Bevált hidegvizi etetőanyagok 6. rész

Természetesen a Timár Mix nem feledkezett meg azokról a horgászokról sem, akik a kisebb testű halak horgászatával hódolnak szenvedélyüknek. Számukra tökéletes választás a következő keverék.


[ Tovább ... ]
Bevált hidegvizi etetőanyagok 5. rész

Természetesen a hazai gyártók sem szégyenkezhetnek ha etetőanyag gyártásról van szó. Az egyik ilyen méltán elismert a Timár Mix cég. Kiváló minőségű termékeik évtizedek óta bizonyítanak mind hétköznapi, mind versenyhorgászatban.


[ Tovább ... ]
Oldal:  [1] 2 3 ... 41 42 43