Sneci Horgász Webshop, Horgász Webáruház, HorgászÁruház, Horgászbolt, Szentes, Horgász Portál, Snecibolt, Sneci, Szentes, PecaSuli, Horgászcikk
Kapitális csuka a Kurcából

Tegnap kaptuk a hírt, hogy az egyik kedves vásárlónk egy gyönyörű csukát fogott pergetve a Kurca szentesi szakaszán. A csuka 89 cm hosszú, 50cm kerületű volt és 8,3kg-ot nyomott. A hal bő öt perces fárasztás után megadta magát, szerencséje volt Iminek, hogy barátja, Tóth Dániel vitt magával szákot, így partra tudta segíteni a halat. A csuka mérlegelés és fotózás után visszakerült a vízbe. A fogáshoz ezúton is gratulálunk Grosics Imrének!

10659116_841210342596616_8354670343324743859_o.jpg
Mikado csalihalas vödrök akcióban!

Üzletünkben most 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg a Mikado csalihalas vödröket!

                                                   mikado_csalihalas_vdr.jpg
-10%
 Az akció csak személyes vásárlás esetén érvényes és 2014.december 31-ig tart!
ÚJ MIKADO RUHÁZATOK!

Folyamatosan bővítjük kínálatunkat különféle ruhadarabokkal és lábbelikkel, melyek közül a Mikado termékek árukkal, illetve kiváló minőségükkel hívják fel magukra a figyelmet. A Karácsony közeledtével hasznos ajándékkal lephetjük meg családtagjainkat, vagy ismerőseinket!
Az újdonságok mellett természetesen a „régebbi” termékeket is érdemes átböngészni, hiszen mindenki találhat közülük magának megfelelő darabot!

A hír folytatásában megtekinthetőek a termékek!


[ Tovább ... ]
ÚJ MIKADO TERMÉKEK!

mikado_logo.jpg
Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a mai napon friss, új Mikado szállítmány érkezett üzletünkbe! A pergetés és a finomszerelékes horgászok mind megtaláják, amire vágynak.

A Mikado csúcs pergetőbot szériája, az Inazuma botok nagy kedvezménnyel vásárolhatóak meg üzletünkben!


[ Tovább ... ]
NEONHAL ÉS ZEBRADÁNIÓ AKCIÓ

neonhal.jpghttp://www.kedvence.hu/files/ckfiles/images/tinypic/20101018215303.jpg

NEONHAÉS ZEBRADÁNIÓ AKCIÓ!!!

1190 Ft / 10 db neonhal vagy 10 db zebradánió
180 Ft/ 1 db neonhal vagy 1 db zebradánió


Az akció a készlet erejéig érvényes!
Csalihal Akció

Csalihal kapható!

karasz_custom.jpg


Üzletünkben többféle méretű csalikárász kapható!

A kárász most mérettől függetlenül
20 Ft/db akciós áron kapható!

A halakat kint tároljuk szabad ég alatt, nem áll fenn annak a veszélye, hogy vásárlás után a horogva téve a csalihal a horgon ledermed!
Energofish ajándékcsomagok érkeztek

Üzletünkbe a mai napon megérkeztek a Sporthorgász előfizetésért járó Energofish ajándékcsomagok! Az ajándék átvételéhez a befizetést bizonyító csekkszelvényre van szükség!
Köztársaság Kupa 2014. Szentes-Kurca

Az előző napi szakadó eső /34 mm/ nem szegte kedvüket a horgászoknak. Az előre nevezettek mind megjelentek kora reggel a vízparton. A szokásos svédasztalos reggeli után kisorsoltuk a helyeket a Kurca versenypálya szakaszán. A gyermekversenyzőkkel (12 fő) összesen 60 helyen versenyeztek kisebb-nagyobb fogási sikerrel.
A verseny rangját indulásukkal növelték: Nagy Benedek sokszoros magyar bajnok, Kökény József klubcsapat magyar bajnok, Borda Zsolt válogatott kerettag, Gyulánszki Niki világbajnok horgásztársaink.


[ Tovább ... ]
Márton Kupa Kunszetmárton rövid beszámoló

November 15-én szombaton rendezték a kunszentmártoni Csenged-holtágon a Márton kupa horgászversenyt. Az előző évekhez képest viszonylag jó, szoros eredmények születtek. Közel két kiló körüli fogással lehetett szektorokat nyerni.

Főként tenyeres dévérkeszeg, törpeharcsa, egy-egy kárász és minimális sneci alkotta a fogást.
A versenyt nyerte a helyi Balla József és Ifjabb Balla József páros, második a Pelikán horgászegyesület duója, mig harmadik lett a Pálinkás István kunszenti és Kaczor István mindszenti páros.
Mikulás Kupa a Kurcán

2014. december 6-án kerül megrendezésre a Mukulás kupa/Hankó Attila Emlékverseny!
Bővebb infók, nevezés: 63/313-631
Oldal:  [1] 2 3 ... 37 38 39